avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Obligatii in timpul unui proces civil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Obligatii in timpul unui proces civil

Buna ziua, sunt parata intr un proces civil pt stabilirea program de vizita minor.Sunt obligata sa vorbesc cu tatal copilului in aceasta perioada, legat de copil? Simt ca ma hartuieste psihic!
Sunteti.obligata teoretic sa încercați să mentineti( în măsura în care este posibil) o relație normală cu tatăl copilului,in interesul dezvoltării acestuia i.Daca acest lucru nu este posibil așteptați ca instanta sa stabileasca programul de vizita .Conceptele de acest gen hărțuire psihică sunt destul de greu de probat și fiecare le intelege și percepe altfel.
Va multumesc! Ma interesa daca existe consecinte in privinta acestui aspect!
Legat de hartuire care e psihica , stiu ca se dovedeste mai greu..e vb de multi ani cu amenintari subtile si manipulari!
Încercați sa discutați doar în scris atunci, în felul acesta nu o sa puteți fi arătată cu degetul ca nu comunicați pentru binele copilului dar va fi și mai ușor de dovedit abuzul și hartuirea, dacă ele exista.
Multumesc asta fac de 1 an..evit conversatiile verbale totul e in scris doar ca a devenit foarte elevat amenintarile sunt subtile , insa tin de cativa ani...ideea e ca am inceput sa dac atacuri de panica si mi e teama pe viitor
Dacă o amenințare e atât de subtila încât doar dumneavoastră o interpretați drept amenințare înseamnă că poate nu e asa.
Nu mai lăsați loc de discuții care pot fi interpretate, nu va mai angajati în mailuri suplimentare.
Învățați sa ii tăiați macaroana și sa comunicați scurt și la obiect.

Alte discuții în legătură

Amenintari subtile. denisa25 denisa25 Suntem intr un ptoces civil pt stabilirea programului dr vizita minor iar tatal copilului , datorita faptului ca copilul nu a mai fotit de 5 luni sa vb cu el ... (vezi toată discuția)
Copil 10 ani refuse sa mearga in vizita la tata dupa 9 ani de lipsa Anica66 Anica66 Buna ziua, revin cu o intrebare. Divortata de 9 ani. Cu hotarare definitive si irevocabila la mine a minorului de la varsta de 1 an si 10 luni.tatal nu a ... (vezi toată discuția)
Șicane, amenințări și atitudine nepotrivită față de mama copilului: sunt interesată de toate legile și normele cu privire la hărțuirea psihologică între părinți planurinoi planurinoi Buna ziua! Sunt interesata de toate legile si normele cu privire la hartuirea psihologica intre parinti, mai exact atitutinea unui tata asupra unei mame. ... (vezi toată discuția)