avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Ajutor social Covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Ajutor social Covid

Buna!

Pentru că din nefericire in ianuarie am radiat întreprinderea individuală ( organizări evenimente) și am depus actele pentru srl ( organizări evenimente) pe care nu am apucat sa le finalizez din cauză că s au sistat toate nuntile, botezurile, etc), in acest moment nu am niciun venit, nu pot beneficia de ajutor social pt că legea spune că ajutorul social se da celor fără proprietăți, mașina, apartament.
Unde mă pot adresa pentru a obține un ajutor lunar?

Multumesc.
Ultima modificare: Vineri, 22 Mai 2020
Valentina Chivu, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 08:13, 23 Mai 2020
Unde mă pot adresa pentru a obține un ajutor lunar?

cred ca pe la prieteni sau rude, pana va veti castiga prin munca, banii.
practic, nu aveti nici societate si nici II si aveti bunuri din care sa traiti, asa ca de la stat, nu beneficiati de nimic.
Ultima modificare: Sâmbătă, 23 Mai 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parteneriat intre organizator(persoana fizica) si un srl c isi va aduce contributia la organizarea evenimentului cu diverse bunuri iudith iudith Buna ziua, m-am impotmolit si sunt nevoita sa solicit ajutor. Activez de ceva timp in zona organizarilor de evenimente iar acum cateva zile , un prieten m-a ... (vezi toată discuția)
Cod caen rusramona rusramona bun aziua am un bar-restaurant si vreau sa adaug coduri caen pentru : organizare evenimente si inchiriere spatiu evenimente, ma poate ajuta cineva sa-mi spuna ... (vezi toată discuția)
Teme ContSters184637 ContSters184637 Buna ziua! Am si eu nevoie de ajutor la 3 teme pe care trebuie sa le fac. Tema 1: Demararea unei \"intreprinderi\" Instructiuni: 1. Identificati o ... (vezi toată discuția)