avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 276 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... infiintare PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

infiintare PFA

Va rog sa ma lamuriti cum se infiinteaza o persoana fizica autorizata si cit costa. Functionarii publici au voie?
Cel mai recent răspuns: krompaczki , utilizator 20:16, 14 Februarie 2010
Doresc sa imi infiintez un PFA pentru webdesign si prestari servicii web, activitatea fiind mai mult online.
M-am tot documentat legat de actele necesare, dar am ramas putin blocat la sectiunea unde e necesara o calificare profesionala specializata pe domeniul pe care il voi alege.
Ideea de baza e ca nicidecum nu am terminat nicio institutie de invatamant pe profilul pe care il voi practica(liceul l-am finalizat pe specializarea silvicultura iar facultatea pe psihologie), dar in ultimii 2 ani-6 luni administrator site(pe cartea de munca trecut administrator)-1 an jumate tehnician IT hardware(in cartea de munca e trecut asistent vanzari). Firma la care inca lucrez e specializata pe IT, exista posibilitatea ca sa mi se emita un document care sa fie aprobat de institutiile abilitate, ca sa imi fie recunoscuta perioada de 2 ani ca si callificare profesionala in domeniu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - infiintare melindaszekely melindaszekely vreau sa imi fac PFA imi puteti spune va rog ce demersuri trebuie facute si de ce acte am nevoie ? va multumesc (vezi toată discuția)
Infiintare pfa mamu mamu Buna ziua Ma poate ajuta cineva cu cateva raspunsuri concrete,doresc sa imi deschid un PFA sa lucrez ca instalator tehnico-.sanitare. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Este nevoie de diploma sau atestat pentru deschiderea unei ii - magazin naturist - ? DanyD DanyD Pentru deschiderea unei Intreprinderi individuale - magazin naturist - persoana in cauza are nevoie de diploma sau atestat in acest domeniu? Multumesc. (vezi toată discuția)