avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prejudiciu droguri
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prejudiciu droguri

Buna ziua, după ce am fost condamnat pentru trafic de droguri mi sa creat un prejudiciu de 300.000 lei ( aceasta este suma care am obținut-o din vânzarea drogurilor ) trebuie plătit acest prejudiciu sau doar cheltuielile de judecată și dacă da unde se regăsește la ANAF ?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:47, 25 Mai 2020
Gasiti in hotararea de condamnare ce va intereseaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suma de bani restituita in urma ramanerii definitive a hotararii alyn21 alyn21 Buna seara.In urma uui proces penal in care am fost inculpat s-a hotarat prin hotarare judecatoreasca ramasa definitiva la curtea de apel restituirea unei sume ... (vezi toată discuția)
Suma de bani restituita in urma ramanerii definitive a hotararii alyn21 alyn21 Suma de bani restituita in urma ramanerii definitive a hotararii Buna ziua.In urma uui proces penal in care am fost inculpat s-a hotarat prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Trafic de droguri si necesitatea de repetabilitate ca notiune a traficului pentru ca fapta sa constiuie infractiune CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Ati intalnit in jurisprudenta cerinta ca pentru a fi vorba de infractiunea de trafic de droguri sa fie necesar sa existe o repetabilitate a actelor materiale ... (vezi toată discuția)