avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Covid19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Covid19

poate sa imi desființeze postul dacă am decizie de concediu fără plată 11 mai-12 iunie, dar am avut medical 08-12 Mai. Mentionez ca institutia de stat nu a reluat lucru cu publicul, biroul meu este chiar la relatii cu publicul, toti colegii au fost plătiți inclusiv cu sporuri și cu alocație zilnică de hrana toata perioada până acum, iar la biroul unde lucrez eu a fost angajate pentru 1 an o persoana cu aceeasi încadrare ca mine.

Alte discuții în legătură

Cand trebuie sa ma duc la servici goplanet goplanet Am avut concediu de odihna până azi inclusiv, dar azi am luat un medical pentru 5 zile, începând cu ziua de azi. Pe data de 16 martie am făcut și o ... (vezi toată discuția)
Preavizul la functionarii publici bluetender bluetender Lucrez la o instituţie publică, în cadrul compartimentului juridic şi am funcţia de inspector asistent, urmând ca la finele lui 2010 să promovez în ... (vezi toată discuția)
Buna seara. sunt profesor debutant, calificat, incadrat la plata ... AnastasiaPavel AnastasiaPavel Buna seara. Sunt profesor debutant, calificat, incadrat la plata cu ora in locul unei colege care a intrat in concediu medical (sarcina cu risc)din luna ... (vezi toată discuția)