avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Discutii somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Discutii somaj

Buna ziua, sunt angajat la o societate , ca lucrator comercial , cu salariu brut de 2500 lei. Am beneficiat 2 luni de somaj tehnic . Dar firma incepand cu 1 iunie desfiinteaza punctul de lucru. Ma poate trece la celalalt somaj fara preaviz? Somajul pentru ce perioada mi-l acorda si cat e suma pe luna? Am o vechime de peste 25 ani . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:47, 27 Mai 2020
Fără preaviz nu se poate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic Toma  P. Toma P. afecteaza somajul tehnic la concediul de odihna pe anul respectiv ? (vezi toată discuția)
Vechimea introdusa in salariu? DespinaM DespinaM Muncesc din 1985 cu o intrerupere de 9 luni pentru crestere copil in perioada iunie 1993-februarie 1994. Am aproximativ 30 de ani de activitate. Nu mica mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediere în timpul situației de urgenta Sandra90 Sandra90 Bună ziua! As avea și eu o întrebare,urmează sa îmi pierd locul de munca, ca urmare a deciziei de închidere a punctului de lucru dintr-un oraș, altul ... (vezi toată discuția)