MihailZC 
	    	Utilizator

MihailZC 
	    	Utilizator	    

WA68 
	    	Utilizator

WA68 
	    	Utilizator	    

WA68 
	    	Utilizator

WA68 
	    	Utilizator	    

Florin Cornea  
	    	Consilier juridic

Florin Cornea  
	    	Consilier juridic	    

clarisahoffman	                   

Constat cu durere ca legiuitorul nu ofera nici o protectie creditorului care isi executa debitorul.
In pofida faptului ca somatia executorului este inscrisa ... (vezi toată discuția)
	                    clarisahoffman	                   

Constat cu durere ca legiuitorul nu ofera nici o protectie creditorului care isi executa debitorul.
In pofida faptului ca somatia executorului este inscrisa ... (vezi toată discuția)

MIHAELAX	                   

Buna seara,
 Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)
	                    MIHAELAX	                   

Buna seara,
 Creditor, am o creanta de recuperat , debitoarei i sa atribuit de catre instanta un teren intravilan, care nu se vinde ( are stalpi de ... (vezi toată discuția)

glo	                   

am apelat la un executor judecatoresc sa execute un titlu executoriu. de mai bine de un an d zile nu a executat 1300 lei. este vorba de drepturi slariale. acum ... (vezi toată discuția)
	                    glo	                   

am apelat la un executor judecatoresc sa execute un titlu executoriu. de mai bine de un an d zile nu a executat 1300 lei. este vorba de drepturi slariale. acum ... (vezi toată discuția)