avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 824 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Plata chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Plata chirie

Buna seara. Am o întrebare eu și soția ne am mutat acum vreo 3 ani în alta localitate cu munca la o distanta mai mare de 50 de km unde am închiriat o locuință. În martie eu am rămas fără job și mi am depus actele pentru șomaj. Acum din iunie încep un alt job la un alt angajator și mi s a spus de o prima de relocare problema e ca noi avem contract cu proprietara de aproape 3 ani aici unde stam soția și eu și soția o sa avem venituri de aproximativ 5500 de lei pe luna venitul meu fiind fluctuant vreau sa va întrebam putea beneficia de aceasta indemnizație? Mulțumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Relocare dany_2605 dany_2605 Buna seara. Am o întrebare eu și soția ne am mutat acum vreo 3 ani în alta localitate cu munca la o distanta mai mare de 50 de km unde am închiriat o ... (vezi toată discuția)
Schimbarea domiciliului horiaxt horiaxt Buna ziua, Ma confrunt cu o situatie mai aparte in legatura cu locul de munca. Eu eram angajat pana nu demult, ea nascand, s-a ocupat de casa si cresterea ... (vezi toată discuția)
Oug privind modificarea legii 76/2002 gbrlcostache gbrlcostache pe 18 ianuarie 2017 s-a dat ordonanta de urgenta privind modificarea Legii 76/2002.Mai exact s-a introdus o prima de relocare.\"Potrivit noii reglementări, ... (vezi toată discuția)