avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... conflicte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

conflicte de munca

Incepand cu luna martie 2020, odata cu declararaea starii de urgenta, angajatorul a dispus reducerea programului de lucru de la 5 la 4 zile.
Programul meu de lucru este in ture 12/24; 12/48. In toata aceasta perioada am lucrat acoperind norma lunara de 160 ore. Cu toate acestea am primit decizii de suspendare a CIM in lunile martie ,aprilie si mai.
Nu are logica sa figurez cu ore suplimentare si cu CIM suspendat!!!
Unde ma pot adresa pentru remedierea ilegalitatii disuse de angajator?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:00, 29 Mai 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Va puteti adresa Inspectiei Muncii/ITM-ului.

Sesizarile pot fi transmise catre ITM (Inspectoratul Teritorial de Munca) prin:
- posta;
- e-mail;
- fax;
- inregistrate chiar la sediul institutiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca de ochii institutiilor likka likka Buna ziua , lucrez ca sofer profesionist la o firma de curierat tura de noapte.. Salariu este in cim de 1300ron brut primim doar 800ron net ca avans iar ca ... (vezi toată discuția)
Program de munca legal/ilegal HostyB HostyB Buna ziua, Sunt instructor de educatie la un liceu pentru copii cu deficiente. De cand m-am angajat mi s-a comunicat ca am dreptul la o singura zi libera pe ... (vezi toată discuția)
Programul de lucru nina ina nina ina Dacă lucrez la un program de 12 /24 respectiv 12 /48 e normal ca șefa mea să îmi modifice turele astfel încât să prind numai eu weekend întreg la ... (vezi toată discuția)