avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Acordare indemnizatie intr o instituție bugetară ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Acordare indemnizatie intr o instituție bugetară pentru zilele neprimite pentru supraveghere copil cu varsta sub 12 ani

Cum se procedeaza in cazul unei institutii bugetare cu acordarea indemnizatiei pentru zilele neprimite pentru supraveghere copil sub 12 ani conform legii 19/2020, având în vedere că cererile se depun acum in luna mai si retroactiv pentru lunile martie si aprilie?se fac cereri separate.este corect sa plătesc retroactiv? Si de unde se plătesc ( din fondul de somaj sau CAM fondul de garantare) aceste indemnizații tinand cont ca suntem unitate de asistenta sociala cu personalitate juridică sub DGASPC?

Alte discuții în legătură

Acordare indemnizatie pentru zilele neprimite de salariați pentru supraveghere copil cu varsta sub 12 ani Teo15 Teo15 Cum se procedeaza in cazul unei institutii bugetare cu acordarea indemnizatiei pentru zilele neprimite pentru supraveghere copil sub 12 ani conform legii ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic Zsuzsana Zsuzsana Persoanele cu handicap aflate in somaj tehnic nu mai au scutire de la plata impozitului? In urma calculului angajatorul a retinut pe langa contributia la CAS, ... (vezi toată discuția)
Concediu copil covid 19 ali0908 ali0908 Buna ziua! Am si eu o problema daca pot sa o numesc asa. Eu am o firma noua destul de mica, 10 angajatii in instalatii sanitare! Un contractor nu mi a platit o ... (vezi toată discuția)