Registered_user	                   

Buna ziua tuturor,
LEGE nr. 56 din 15 mai 2020
Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
	                    Registered_user	                   

Buna ziua tuturor,
LEGE nr. 56 din 15 mai 2020
Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)

sonias	                   

Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
	                    sonias	                   

Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)

Mihai.L	                   

Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie Covid19.
Mama angajatei mele de la magazinul alimentar a fost descoperita cu rezultat pozitiv la testul ... (vezi toată discuția)
	                    Mihai.L	                   

Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie Covid19.
Mama angajatei mele de la magazinul alimentar a fost descoperita cu rezultat pozitiv la testul ... (vezi toată discuția)