avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] Proiecte ... stimulent covid 19
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Proiecte comunitare ce au nevoie de voluntari (atentie!, voluntari, nu donatori)

stimulent covid 19

Buna ziua. Lucrez ca asistent medical la spitalul CF Craiova, spital suport covid 19. Doresc sa stiu daca beneficiez de acest stimulent de 2500 lei. Am avut internati 10 pacienti din care 2 operati toti suspecti covid dar nici-unul confirmat. Am mai fost si la aeroport, la inceputul nebuniei, impreuna cu 2 colegi pt a testa calatorii veniti cu 2 curse(Bruxeles si Londra) unul dintre calatori fiind bagat in carantina avand simptome covid(nu stiu daca a fost confirmat).
Ultima modificare: Duminică, 31 Mai 2020
goegbv, utilizator

Alte discuții în legătură

Recunoaşterea meritelor personalului angajat unitate sanitara covid-19 Registered_user Registered_user Buna ziua tuturor, LEGE nr. 56 din 15 mai 2020 Prezenta lege reglementează modalităţile de recunoaştere a meritelor personalului medical participant la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. in 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. ... sonias sonias Buna ziua. In 28.10 m-am testat pentru covid fara a avea simptome. In 29 am primit rezultat pozitiv. In 28 pina la asteptarea rezultatului am facut o garda la ... (vezi toată discuția)
Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie covid19. mama ... Mihai.L Mihai.L Am o mica problema in legatura cu aceasta epidemie Covid19. Mama angajatei mele de la magazinul alimentar a fost descoperita cu rezultat pozitiv la testul ... (vezi toată discuția)