avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Semnatura vecinilor pentru cadastru?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Semnatura vecinilor pentru cadastru?

Buna ziua, vreau sa fac cadastru pentru un teren extravilan si un vecin nu vrea sa semneze. Ce solutii am sa rezolv cadastrul pentru ca am pus in vanzare acest teren si nu pot termina actele necesare. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 16:07, 31 Mai 2020
De ce este nevoie de semnatura vecinului?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare cadastru de catre primarie, fara acordul proprietarului alexcata alexcata Buna ziua, Am cumparat un teren extravilan cu cadastru, tot ce trebuie legal. Acum dupa vreo 2 ani primaria face cadastru gratis tuturor proprietarilor care ... (vezi toată discuția)
Parcelare si vindere teren bogdanmihaisavu bogdanmihaisavu Buna ziua, Voi incerca sa expun cat pot de sumar o problema destul de complexa. In luna August, a.c, tata a decedat. Am inceput demersurile pentru realizarea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si intabulare . s-a ... andreipops andreipops Buna ziua ... am un teren cu cadastru vechi si intabulare . s-a modificat limita de extravilan si ar trebui sa refac cadastru. vecinul a făcut gardul pe ... (vezi toată discuția)