avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 290 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Factura servicii soft orientate catre client
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Factura servicii soft orientate catre client

Buna,
Firma mea emite lunar factura de servicii soft orientate catre client in baza unor contracte. La final de luna emitem factura cu suma stabilita in contract. Mai trebuie sa atasez ceva la factura ? gen deviz? Clientul nu imi cere asa ceva, dat fiind faptul ca noi comunicam zilnic, avem meetinguri zilnice de 10-15 min referitoare la procesul de lucru.

ms
Ultima modificare: Luni, 1 Iunie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: REV-TAX CONSULTING SRL , Contabil 23:17, 1 Iunie 2020
Buna seara. Desigur trebuie sa atasati un deviz, o calculatie de pret in functie de orele lucrate la proiectul respectiv,tarif orar,sau alta modalitate de cuantificare a muncii depuse, care dealtfel trebuie trecuta si in contract. Pe langa asta, e necesar si semnatura clientului ca e de acord cu devizul. In baza devizului confirmat emiteti practic factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand inchei un contract trebuie sa fac referire la facturi? nicolaecostel nicolaecostel Buna ziua, sunt nou pe acest site util si am nevoie de un ajutor de la dumneavoastra. De curand am deschis impreuna cu cineva o societate ce ofera servicii de ... (vezi toată discuția)
Situatie de lucrari la factura de avans? cristyna_i cristyna_i Buna ziua, Am o mare nelamurire: am o factura de avans la un client de 26600 ron, din care mi-a achitat cu CH 5000 . Clientul imi solicita acum situatie de ... (vezi toată discuția)
Act aditional la contract prestari servicii - lucrari noi ContSters155575 ContSters155575 Buna ziua, As avea nevoie de un model de act aditional, la un contract de prestari servicii IT, in care am specificat urmatorele: \"Cererile de schimbare a ... (vezi toată discuția)