avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 331 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Podet peste sant facut de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Podet peste sant facut de primarie

Buna ziua, Am cumparat un teren de casa . Este la un drum judetean. intre sosea si gardurile curtilor sunt cam 3 metri iar primaria a amenajat sant din beton turnat frumos. Celor care aveau case le-a amenajat podete, toate sunt la fel.
Intrebarile mele sunt:
1. ca sa amenajez un podet asemanator , ca sa intru in curte cu masina , sunt necesare aprobari de la primarie ?
2. as putea sa construiesc un podet temporar (sa zicem din teava sau alt profil laminat) , iar cand fac autorizatia de construire casa sa includ si pe cea pentru podet ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:56, 1 Iunie 2020
solutia practica e sa va procurati un podet identic. ati incercat sa intrebati la primarie?
autorizatia se emite pe constructia de pe terenul dvs., podetul e pe spatiul public,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul in curte+podet distruse dupa deszapezire!!! marell marell Va salut cu respect si sper un raspuns daca se poate urgent si cit mai detaliat despre cum sa procedez,cui sa ma adresez,cum sa rezolv!! Speta mea consta in ... (vezi toată discuția)
Cum sa ma scad in gestiune cu anumite cheltuieli avasilcai alin avasilcai alin Buna Ziua Am un teren de 1000mp pe numele meu si vreau sa-l dau societati mele cu contract de comodat.Pe teren nu este nimic amenajat iar in contractul de ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru podet ContSters466423 ContSters466423 Buna, Doresc sa construiesc un podet de acces de la drumul public la terenul meu, peste santul de scurgere a apei. Am nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)