avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Podet peste sant facut de primarie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Podet peste sant facut de primarie

Buna ziua, Am cumparat un teren de casa . Este la un drum judetean. intre sosea si gardurile curtilor sunt cam 3 metri iar primaria a amenajat sant din beton turnat frumos. Celor care aveau case le-a amenajat podete, toate sunt la fel.
Intrebarile mele sunt:
1. ca sa amenajez un podet asemanator , ca sa intru in curte cu masina , sunt necesare aprobari de la primarie ?
2. as putea sa construiesc un podet temporar (sa zicem din teava sau alt profil laminat) , iar cand fac autorizatia de construire casa sa includ si pe cea pentru podet ?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 12:56, 1 Iunie 2020
solutia practica e sa va procurati un podet identic. ati incercat sa intrebati la primarie?
autorizatia se emite pe constructia de pe terenul dvs., podetul e pe spatiul public,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Turnare beton domeniu public florin9911 florin9911 Buna ziua, Detin un teren intravilan cu o deschidere spre un drum national. Intre gard si sosea exista o portiune de teren de aproximativ 2 metri. M-am trezit ... (vezi toată discuția)
Accesul in curte+podet distruse dupa deszapezire!!! marell marell Va salut cu respect si sper un raspuns daca se poate urgent si cit mai detaliat despre cum sa procedez,cui sa ma adresez,cum sa rezolv!! Speta mea consta in ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de constructie pentru podet ContSters466423 ContSters466423 Buna, Doresc sa construiesc un podet de acces de la drumul public la terenul meu, peste santul de scurgere a apei. Am nevoie de autorizatie de constructie? ... (vezi toată discuția)