avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1370 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Succesiune Auto
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Succesiune Auto

Bună ziua!
Mama a avut o masina pe numele ei. Am dezbătut moștenirea si eu sunt acum moștenitorul mașinii.
1. În cât timp o pot declara la primarie si politie?
2. Dacă masina va trece pe numele meu, mai pot merge cu asigurarea care este pe numele mamei, până aceasta (asigurarea) expiră?
Mulțumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:47, 3 Iunie 2020
Termenul legal de notat pe rol fiscal bun dobandit este de 30 de zile
Termenul legal de finalizat procedura de inmatriculare auto la politie este de 90 de zile de la achizitie
Este necesar sa incheiati asigurare RCA pe numele dv ca si proprietar bun mobil
Deci nu mai este valabila asigurarea pe numele mamei pana expira?

ynocentta a scris:

Termenul legal de notat pe rol fiscal bun dobandit este de 30 de zile
Termenul legal de finalizat procedura de inmatriculare auto la politie este de 90 de zile de la achizitie
Este necesar sa incheiati asigurare RCA pe numele dv ca si proprietar bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transcriere autovehicul Denly Denly Bună ziua. Am cumparat o masina inmatriculata in Romania, iar acum o sa trebuiasca sa merg la politie sa o inmatriculez pe numele meu. Daca am făcut RCA pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie Alexandru Marian Alexandru Marian cum pot vinde o masina fara sa o inscriu la primarie ? precizez ca am cumparat o printr un contract de vanzare cumparare prin notar si mi au dat termen de 30 ... (vezi toată discuția)
Achizitionare masina trecuta doar la primarie fara a mai fi schimbate numerele Ionel03 Ionel03 As dori sa achizitionez o masina, dar problema este ca aceasta a fost cumparata de actualul propietar in ianuarie.Acesta a bagat-o la impozit la primarie dar ... (vezi toată discuția)