avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Penalizare pentru generarea de costuri suplimentare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Penalizare pentru generarea de costuri suplimentare date mobile

Buna ziua,am primit din partea firmei o foaie A4 stampilata cu Registratura cu număr de intrare cum că Firma x aduce la cunoștință că utilizarea telefonului de serviciu(date mobile și telefonie) in alte scopuri decât cele atribuite cu generarea de costuri suplimentare atrage după sine penalizarea celui responsabil.

Am luat la cunoștință : și aici suntem 4 colegi fiecare trebuind să semneze aceasta informare.

Timp de 1 săptămână nu a funcționat internetul wifi la serviciu ,trebuind să folosesc internetul meu(foarte lent,semnal slab) sau cel al tel de serviciu .Am folosit aprox 8-10gb de date (YouTube+email,wapp) colegii folosind restul până la 26. Nu m-i s a spus că nu am voie să folosesc datele mobile dar după acest eveniment trebuia să știu că "m-i s a spus personal de către șef că nu e voie" și că acest eveniment a generat o factura in valoare de peste 400 lei .

Vreau să știu și eu cat de legala e această foaie,ce înseamnă mai exact ?nu as vrea sa semnez nimic de genul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:05, 3 Iunie 2020
Penalizarea in ce sens?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura "tel mobila" contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant, deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul internet, nici n-am ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract internet ananasha51 ananasha51 Buna ziua, cum trebuie sa procedez in cazul \"rezilierii\"unui contract internet. Am solicitat, instiintand compania respectiva ca renunt la serviciul de ... (vezi toată discuția)
Factura orange contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant \"tel mobila\", deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul ... (vezi toată discuția)