Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Webinar Premium LIVE: Riscuri și obligații privind combaterea spălării banilor. Joi, 1 Iulie, de la ora 11:00. Rezervă loc și participă → 

Sinteza zilei avocatnet.ro: 10 lucruri de știut astăzi! Înscrie-te gratuit →

Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Perioada de ședere autorizată in România a unui ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Perioada de ședere autorizată in România a unui cetățean terț titular al permisului de mic trafic de frontiera

Cetățeanul Republicii Moldova a trecut frontiera României la data de 9 Martie 2020. La data de 15 Martie a fost instituita stare de alerta in legătura cu pandemia. Cetățeanul nu a avut posibilitate sa revină in țara . Dacă depășește termenul de 90 zile de ședere in România vor fi aplicate anumite restricții sau acest termen de 90 de zile a fost prelungit in legătura cu situația creată de Covid-19?

Alte discuții în legătură

Prelungirea contractelor colective de munca pe perioada starii de alerta lavinia.oproiu lavinia.oproiu Buna ziua, Referitor la prelungirea contractelor colective de munca pe perioada starii de alerta si 90 zile dupa terminarea acesteia, conform prevederilor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua calatoria cetatenilor cubanezi cu rezidenta in romania ... Danielpetru Danielpetru Buna ziua Calatoria cetatenilor cubanezi cu rezidenta in Romania este interzisa in Europa pe perioada pandemiei covid 19 ? PERSONALUL WIZZAIR refuzand ... (vezi toată discuția)
Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele ... Mari16 Mari16 Este valabila în acest moment legea nr 55/2020 privind unele masuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în legătură cu ... (vezi toată discuția)