avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 275 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort de un cetatean strain
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort de un cetatean strain

Sunt despartit in fapt de sotia mea care este cetatean columbian si locuieste in Columbia, eu revenind in Romania. Ne-am casatorit in Columbia la data de 12 februarie 2015 in Bogota. Eu ma aflu in Bucuresti. Cum procedez pt a divorta ? Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 3 Iunie 2020
GeorgeRoman, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 20:28, 3 Iunie 2020
Puteti deschide procesul de divort in Romania dar mai intai ar trebui transcrisa casatoria.
Mergeti la avocat daca nu vreti sa va chinuiti cativa ani cu divortul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor - sotul cetatean strain nu se afla in tara harabagiu harabagiu sunt casatorita civil cu un cetatean columbian din 2010 si am un copil cu el insa suntem despartiti din 2012 . eu locuiesc in romania iar el in columbia. deci ... (vezi toată discuția)
Divort intre cetateni straini camy41 camy41 As dori sa aflu cum poate divorta prietenul meu care este cetatean olandez cu rezidenta in Romania de sotia lui cetatean rus, daca ea locuieste in rusia de 7 ... (vezi toată discuția)
Divort suditucristian suditucristian Buna ziua, m-am casatorit in Irlanda (2003) cu o britanica , dar din 2005 nu am mai avut nimic comun,eu am revenit in Romania. Ea nu a divortat nici acum. ... (vezi toată discuția)