avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Rezidentiat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Rezidentiat

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pt urmatoarea situatie:sunt la rezidentiat, am contract full time la spital(35 ore/sapt., orar zilnic nespecificat in CIM) ,dar cu detasare la facultate pt stagii pt toata perioada rezidentiatului. Pot sa ma angajez la un alt spital,pe un contract full time?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Pot avea doua contracte de munca de 8 ore/zi fiecare trecute in cartea de munca? ContSters56609 ContSters56609 Sunt student la master, iar un profesor de-al meu mi-a propus sa lucrez la un proiect de cercetare timp de 1 an si opt luni cu carte de munca si contract de ... (vezi toată discuția)
Contract munca cicoret cicoret Sunt medic rezident in anul I si, in acelasi timp, am contract de munca cu timp partial (4 ore) la un alt spital ca si inspector de specialitate. Precizez ca ... (vezi toată discuția)
Bună seara! am un contract de muncă full time ( în cazul ... CBM CBM Bună seara! Am un contract de muncă full time ( în cazul meu ,7 ore/zi, 35 ore/săpt) .Aș vrea să-mi mai iau un job, tot de 7 ore/zi.Este posibil?Sau ar ... (vezi toată discuția)