avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... insotitor minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

insotitor minor

buna ziua as dori o lamurire in legatura cu insotirea unui minor in strainatate.Am sa insotesc o nepoata in mai multe tari din UE in decursul unui an, si mi`au facut la notar parintii minorei o imputernicire pentru un an,specificandu`se "multiple intrari si iesiri din tara."E vreo problema...sau trebuia specificat exact datele calatoriilor(pe care normal ca nu le stiu anticipat)?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 15:54, 15 Decembrie 2009
E o precizare generala.Va confera dreptul de a insoti copilul minor , ori de cate ori va exista o deplasare in strainatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scoatere minor din tara danylukristy danylukristy Ce acte sunt necesare pentru a scoate un minor din tara?Precizez ca minorul va iesi cu alta persoana decat parintii.Stiu ca trebuie imputernicire de la ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de imputernicirea tatalui ? diana claudia diana claudia as dori sa stiu daca am nevoie de imputernicirea tatalui ca sa plec in romania din italia.avem o fetita de un an care are si certificat si pasaport iar eu in ... (vezi toată discuția)
Copil care calatoreste din germnaia spre romania insotit de bunica fir1 fir1 Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la insotirea unui copil de 7 ani care locuieste cu parintii in Germania cu forme legale si copilul doreste sa ... (vezi toată discuția)