Faptul că nu va prezentati si nu înțelegeți sa formulati o întâmpinare la motivele de apel nu va ajuta cu absolut nimic.Bineinteles ca procesul se va judeca în lipsa dvs existând posibilitatea admiterii apelului sau a respingerii acestuia și a menținerii ca legala a hotărârii de la fond.Ar fi recomandat ca un av sa va formuleze macar întâmpinarea pt a va maximiza sansele de castig.
Intotdeauna cel care nu se apara risca sa piarda procesul.
Nu inseamna ca ati poerde automat dar fara aparare puteti pierde procesul.
Cca 30 % din procese se castiga in apel.
Banii dati la avocat ii veti recupera daca avocatul.depune chitanta la.dosar si nu veti mai munci pentru proces.
Multumesc Domnule avocat
Eu ma refeream la chitanta judiciara de timbru daca aceasta la apel se depune pe alt nume decat acel din proces dar suma coincide , pe judecator il intereseaza si numele si suma sau numai suma care a fost stabilita
Multumesc
Apel
ContSters369458
Instanta a solutionat un proces civil care poate fi atacat cu apel. Partea care solicita apelul este nemultumita de decizia primei instante, in schimb cealalta ... (vezi toată discuția)
Tardivitate apel
mmm898
Buna ziua,
am castigat in prima instanta un proces contra unei banci pe un comision de administrare . Banca a facut apel numai ca eu cred ca acest apel a ... (vezi toată discuția)