avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce se intampla daca reclamantul nu se prezinta la apel?
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce se intampla daca reclamantul nu se prezinta la apel?

Buna ziua,

Am castigat un proces in prima instanta iar paratul a facut apel. Ce se intampla daca nu ma prezint/nu depun nici o intampinare/nu contest acest apel?

Inseamna ca hotararea data in prima instanta se va anula? Sau procesul se va tine si in lipsa mea?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: eugarizan , utilizator 13:45, 10 Iunie 2020
Taxa trebuie achitata pe numele apelantului.
Multumesc Domnule avocat si pentru ca aceasta chitanta a fost depusa pe alt nume dar cu suma care a fost stabilita , am pierdut un proces acum o luna de zile cu toate ca legea 230 / 2007 imi dadea dreptate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum scriu o intampinare? t0much t0much Am nevoie de indrumarea dvs. deoarece nu inteleg demersul unui dosar in care este citata soacra mea momentan plecata din tara. In data de 18 februarie 2015 ... (vezi toată discuția)
Apel ContSters369458 ContSters369458 Instanta a solutionat un proces civil care poate fi atacat cu apel. Partea care solicita apelul este nemultumita de decizia primei instante, in schimb cealalta ... (vezi toată discuția)
Tardivitate apel mmm898 mmm898 Buna ziua, am castigat in prima instanta un proces contra unei banci pe un comision de administrare . Banca a facut apel numai ca eu cred ca acest apel a ... (vezi toată discuția)