avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Buna seara...am decis sa divortez ca urmare a agresiunii verbale...ce ai cum pot face sa pot pleca cu fata...si in urma divorțului fata sa ramana alături de mine...momentan stam la părinți lui
Cel mai recent răspuns: Laura David , utilizator 18:12, 14 Iunie 2020
Obtineti hotarare judecatoreasca in urma unui proces.
Mergeti la avocat ca sa vedeti daca aveti probe sau ce probe aveti pentru divort.
Stati cam subtire...probabil...
Plecati fara nici o problema Nu.va retine nimeni sa fiti victima unui astfel de comportament.Introduceti imediat după plecare sau chiar înainte cu o zi,doua acțiunea de divorț și la revedere.Pt restul.problemelor discutat i cu un av pt a va sfătui conform situației dvs.
Problema este ca si consuma băuturi alcoolice...noi stam la părinți lui...si el si părinți lui mi-au spus că eu pot să plec dar fata nu ma lasa sa o iau
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu trebuie sa va dea voie, iesiti cu copilul si duceti-va, dar aveti unde ?
fie ca plecati/ fugiti cu copilul, fie ca stati acolo pana dupa divort, nu plecati sub nicio forma fara copil.
depuneti actele de divort, cereti pe calea ordonantei presedintiale sa stea copilul la dvs pana la un rezultat final al divortului si mutati-va.
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2020
gi-jane2, moderator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Veti avea procese uratate foarte probabil.
Trebuie sa aveti conditii de locuit ca sa puteti pleca si sa aveti sanse.
Pentru a se analiza aspectul legat de probe ar trebui sa mergeti la avocat pana sa declansati ceea ce va urma ca sa intelegeti foarte exact absolut tot ce va urma.

Alte discuții în legătură

Parasire de domiciliu Nicoleta423 Nicoleta423 Buna ziua, as dori sa ma lamureasca si pe mune cineva daca se poate... Nu ma mai inteleg deloc cu sotul meu, mereu imi zice sa plec de acasa ( casa fiind ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala de incredintare a minorului mihaoa mihaoa Buna ziua. Se poate depunde o ordonanta presedetiala de incredintare a minorului daca nu am depus inca dosarul de divort? Sotul meu a parasit domiciliul de o ... (vezi toată discuția)
Lipsa acord iesire din tara minori Mariasofia321 Mariasofia321 Cum pot pleca cu copii din tară daca in urma divortului prin notar avem custodie comuna si tatăl nu vrea să semneze pt iesirea copiilor din tară ,mentionez ... (vezi toată discuția)