avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Calcul pensie și compensație legea 19....
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Calcul pensie și compensație legea 19....

Buna ziua. In baza decretului stării de urgență precum și a legii stații de alertă forțele de ordine nu pot beneficia de zile libere pentru supravegherea copiilor sub 12 ani. Că și compensare s-a stabilit un spor de 75% pentru perioadele celor 2 stări. Acest spor de 75% se ia sau nu în considerare la stabilirea bazei de calcul a drepturilor de pensie? Precizez că pentru MAN în baza limitărilor drepturilor prevăzute de constituție prin legea statutului cadrelor militare metoda de calcul pentru militari se bazează pe media veniturilor realizate într-o perioadă de 6 luni altfel modalitatea de calcul este aceeași. Mulțumesc

Alte discuții în legătură

Aplicare legislatie pensii militare Romeof Romeof Cum se interpreteaza si se aplica juridic corect art. 28 din legea 223/2016 care prevede fără echivoc că ” baza de calcul pentru stabilirea pensiei ... (vezi toată discuția)
Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Deny1970 Deny1970 Bunadimineata Sunt pensionar militar și lucrez la o firma privată. Este corect sa mi se oprească contribuția la pensii , eu fiind deja pensionar și nu ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare/zile libere alexisp alexisp lucrez in sistem militar,program 24/48.pentru o tura libera (24 ore) mi se taie 40 ore din orele suplimentare efectuate,si nu am dreptul decat la o tura libera ... (vezi toată discuția)