avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Testare covid
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Testare covid

Pot refuza legal testarea covid la locul de munca daca sint asimptomatic,pentru a evita spitalizarea fortata in contextul actualului ordin de ministru?
Ultima modificare: Sâmbătă, 6 Iunie 2020
Ramona Filipescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 16:11, 6 Iunie 2020
Problema este aceea ca ii puteti infecta pe altii si din acest motiv nu aveti dreptul.de a fi testat daca vreti sa lucrati.
Daca nu vreti sa lucrati ar deveni incidente alte discutii juridice.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate refuza testarea BX BX Daca o firma vrea sa testeze angajatii pentru COVID-19 pot acestia refuza sau exista vreo lege care sa oblige la testare ? Acestia nu au simptome. In mod ... (vezi toată discuția)
Buna seara! e legal ca copilul meu minor sa fie testat de covid ... Csirike Csirike Buna seara! E legal ca copilul meu minor sa fie testat de COVID fara sa aiba simptome si fara sa aiba acordul parintelui? (vezi toată discuția)
Se poate refuza testarea covid? Crin7 Crin7 Noul test Covid ce implica introducerea unui bat lung in nas mi se pare foarte invaziv. Se poate refuza pe acest motiv si solicita un test de sange in schimb? (vezi toată discuția)