avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cumparare motocicleta
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cumparare motocicleta

Buna ziua. In urma cu aprox 5 ani, am cumparat o motocicleta de la o persoana fizica. In momentul vanzarii, am intocmit o chitanta de mana, urmand ca ulterior sa facem demersurile pt definitivarea actelor de vanzare cumparare. Am neglijat, chitanta am pierdut-o, vanzatorul nu mai raspunde la telefon. Motocicleta este (era) inscrisa in circulatie la data vanzarii. Cum se poate rezolva legal aceasta problema, astfel incat motocicleta sa o trec pe numele meu? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:29, 9 Iunie 2020
Desfasurati demersuri sa contactati vanzatorul cu care sa finalizati procedura legala de achzitie bun mobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte vanzare-cumparare motocicleta. in urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la ... jenicaprod jenicaprod In urma cu cativa ani (3 ani), am cumparat o motocicleta de la o societate din Brasov, dar nu am facut nici un fel de act de vanzare cumparare, convenind ... (vezi toată discuția)
Motocicleta vanduta fara acte gheorgheradu gheorgheradu Buna ziua!Am o problema la care va rog sa ma ajutati sa gasesc o rezolvare! Deci sa incep cu inceputul! Cineva si-a cumparat o motocicleta(honda cbr) din ... (vezi toată discuția)
Cumpararea unui imobil dobandit prin mostenire. lore60 lore60 Buna seara! Niste sfaturi ,daca se poate. Fratele meu a cumparat o casa + ceva teren de la o persoana care a dobandit-o prin mostenire de la parinti(tatal ... (vezi toată discuția)