avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... zbor anulat
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

zbor anulat

Buna ziua,
la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion pe relatia Oslo-Istanbul-Bucuresti, de la cea mai mare agentie de turism online. Am primit pe email factura si dovada platii. Doar ca dupa cateva zile de la rezervare, am fost informat ca zborul este anulat din cauza covid-19. Am cerut in scris returnarea sumei achitate, insa raspunsul agentiei de turism a fost ca trebuie sa astept raspunsul de la companiile de zbor, si totodata si banii.
Intrebarea mea este: In aceasta speta, cine ar trebui sa-mi returneze banii si in cat timp?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Anulare zbor tiberiu.bastic@gmail.com tiberiu.bastic@gmail.com Buna ziua, la inceputul lui aprilie a.c. am cumparat online 2 bilete de avion de la o agentie de turism.. Am primit pe email factura si dovada platiide la ... (vezi toată discuția)
Anulare zbor- recuperare contravaloare bilet Oana_A Oana_A Va rog sa va exprimati opinia in urmatoarea speta: Am cumparat un bilet de avion dus intors ( plus asigurare) printr-o agentie de turism, urmand sa iau zborul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie ... Radulavynya Radulavynya Buna ziua In luna iulie anul trecut am cumparat de la o agentie de turism online 3 bilete de Avion pe ruta Bucuresti - New York si retur. A intervenit ... (vezi toată discuția)