avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare cod caen principal cu cel secundar
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare cod caen principal cu cel secundar

Buna ziua in 2019 am infintat un srl cu cod caen 4711 si as vrea sa schim cu cel secundar 6621 activitatate care o desfasor de la sediu . Ce anume si unde trebuie sa merg sa fac modificarea . Se poate face si online ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua
Modificarea se face la Registrul comertului. Se poate face si online, cu conditia sa detineti semnatura elctronica.
Acte necesare:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social transformat si in punct lucrus Gisela Gisela Buna ziua. In apartamentul in care stau am creat sediu social al firmei mele. Am ramas fara punct de lucru deoarece pretul la chirii explodeaza exponential. Am ... (vezi toată discuția)
Infiintare magazin online mariuscoditoiu mariuscoditoiu buna ziua, as vrea sa imi spuneti si mie ce trebuie sa fac pentru a infinta un magazin online,adica imi trebuie firma,ce acte imi trebuie si unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare activitate secundara alin.m alin.m Buna seara, Pana nu de mult SRL-ul la care sunt adinistrator presta ca activitate principala servicii de publicitate insa am decis sa deschid si un magazin ... (vezi toată discuția)