avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 265 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Taxa salubrizare pentru copil de 6 luni
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Taxa salubrizare pentru copil de 6 luni

Buna ziua!Sunt din Pitesti si o sa se introducă taxa de salubrizare.intrebarea mea este daca un bebeluș de 6 luni trebuie pus la număr?Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: vali m , utilizator 16:42, 11 Iunie 2020
Da, se pune si copilul. Legea 196 nu mai prevede exceptarea copiilor de la cheltuielile intretinerii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere Costache carmen Costache carmen Bună ziua eu știu ca, bebelusi pana la vârsta de 3 ani nu se adauga la intretinere. Eu m-am mutat de curand si administratorul imi spune ca trebuie sa bag ... (vezi toată discuția)
Introducerea la plata intretinerii a unui bebelus cu varsta pana la 6 luni ContSters58051 ContSters58051 as dori sa stiu si eu daca este vreo lege in care se stipuleaza introducerea la plata intretinerii a unui copil cu varsta pana in 6 luni, deoarece in momentul ... (vezi toată discuția)
Am o nelămurire in legatura cu taxele la asociațiile de locatari pt copii sub 3 ani Benica Flavia Diana Benica Flavia Diana Bună ziua \' având în prevedere noua lege conform căreia copii sub 3 ani pot fi puși/scutiți de la taxe datorită votului de consiliu .,la noi sa ... (vezi toată discuția)