avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de boala și PFA
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de boala și PFA

Buna ziua,va rog daca se poate sa mi răspundeți la următoarea întrebare și anume :sunt în situația în care nu mai pot să muncesc din cauze medicale și as dori sa ies la pensie pe caz de boala ,as vrea să mă ocup de asigurări de sănătate când pot și cum pot dar pt acest lucru îmi trebuie PFA ,daca înființez PFA mai pot să mă pensionez pe caz de boala.Multumesc!

Alte discuții în legătură

Pensie de invaliditate gabitza_36 gabitza_36 buna,am 39 ani sunt bolnava de scleroza multipla am o pensie de handicap grad 2 accentuat,in prezent lucrez am o vechime de 17 ani dar aceasta boala fiind ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate crysakid crysakid Buna ziua,ma numesc Cristina si as dori sa aflu niste detalii referitoare la tatal meu. Tatal meu este nascut la data de 04.05.1959 si pana in prezent are ... (vezi toată discuția)
Pensionare medicala nesica nesica Buna ziua, As dori sa primesc o consultatie referitor la urmatoarea situatie: Am 58 de ani si un stagiu de cotizare de 37 de ani.In luna decembrie am primit ... (vezi toată discuția)