avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort

Cat mai costa un divort
Cel mai recent răspuns: Ibinceanumarian , utilizator 08:09, 8 Iulie 2020
Ascultarea copilului este obligatorie de la vârsta de 10 ani, iar până la 10 ani ascultarea copilului rămâne la latitudinea judecătorului.

Ibinceanumarian a scris:

Asta vroiam sa stiu cand o fi osa ma prezint la proces mai ales ca vreau custodia copilului trebui sa se prezinte si copilu la divort sa isa ceara parerea cu cine vrea sa stea

Multumeac sper sa rezolv cumva cu ia ca iam zis de divort si a zis ca nu o intereseaza ca nu semneaza nimic si ca toate actele care vin la ea le rupe si le arunca nu stiu ce sa fac ca nici de vb cu ia nu pot ca nu vrea nici cu copilu nu pot vb ca nu o lasa ce as putea face
Cine stie cum pot loa legatura cu un avocat din satu mare
Cine pote sami spuna si mie daca este custodia la un singur parinte poate pleca din tara cu copilu fara acordu celuilant
da

Alte discuții în legătură

Răzgândire divorț la notar Danibinceanu Danibinceanu Buna ziua cine poate sami spuna si mie daca nam cazut de acord asupra div la notar ce se antanpla daca nu semnez (vezi toată discuția)
Parasire de la domiciliu actual la altul andreibanu1985 andreibanu1985 buna ziua am o intrebare daca sotia a plecat cu copilu de la domiciliu care il am si eu si sa dus la bunici fara sa stiu eu,ulterior sa aud casi schimba ... (vezi toată discuția)
Cum poate fi audiat un minor sub varsta de 10 ani gygygy gygygy fetita mea dupa divort a fost incredintata mamei ei,mar interesa cum sa procedez ca instanta sa-mi audieze fata care nu are decat 7 ani .fata mea decate ori ma ... (vezi toată discuția)