avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Amplasare defectuoasa părculeț (Sector 3)
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Amplasare defectuoasa părculeț (Sector 3)

Buna ziua! In zona Postavarului (sectorul 3) s-au tot amenajat in ultimii ani spațiile dintre blocuri sub diverse forme iar între blocul in care locuiesc și cel de vis-a-vis exista de aproximativ 18 luni un părculeț cu 4 bănci. Precizez ca la 2-300m distanță este un alt parc de 2-3 ori mai mare și se afla lângă clădiri de p+1. Distanța dintre cele 2 blocuri de 10 etaje este de aproximativ 20-25m și cred ca va puteți închipui ca din casa pot auzi orice discuție datorită ecoului. Muzica, bețiile, mitocănia, cățeii “recalcitranți” si uneori si discuțiile pe timpul nopții ne țin practic prizonieri 24h/24 și de multe ori nici geamul închis nu ajuta. Indiferent de anotimp, vremea de afara sau ora nu te poți relaxa. Nu mai vorbesc de amenințări și alte probleme. Părinții care își aduceau copiii aici au renunțat de mult iar bătrânii - mulți se închid in case de frica amenințărilor. Parcul este de o mizerie absolut incredibila in fiecare zi iar pe timp frumos nu e exclus sa găsesti 2-3 bețivi/aurolaci dormind șau făcându-și nevoile acolo la 6-7 dimineața când ieși sa plimbi cățelul. Ii poți vedea de multe ori pe cei care vin sa curețe parcul cum își fac cruce. Politia nu poate decât sa ii amendeze pe petrecăreți și ajung aici de minim 1-2 ori pe săptămâna. Chiriasii din bloc pleacă după 2-3 luni de chin și culmea! Cativa dintre cei care confunda parcul cu sufrageria lor proprie nici măcar nu locuiesc in zona. Toate acestea de numai 18 luni, înainte de aceasta schimbare fiind spațiu verde pe terenul respectiv, îngrijit de Asociația de locatari. Am vb cu polițiști de la secția de cartier sau cu cei de la poliția locală și am fost mereu îndrumat către Primăria de sector. Am trimis un mail catre Serviciul de administrare al domeniului public și parcurilor a Sectorului 3 in 2019 pt. a purta o discuție civilizata in legătura cu ce soluții sunt (specificând clar ca nu sunt absurd sa cer desființarea parcului) dar nu am primit răspuns. Întrebarea mea este dacă se poate face ceva legal pentru închiderea pe timp de noapte a parcului/transformarea lui in parc de copii/transformarea in locuri de parcare sau pur și simplu desființarea acestuia dacă asta este soluția optima pentru ambele părți. Va mulțumesc!
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca reușiți ca la demersul dvs sa participe mai multi cetateni/locatari din zona respectivă sau asociatii de proprietari atunci demersul dvs va fi mai credibil și probabil mai greu de trecut cu vederea.Pana reușiți să formulati o petitie/sesizare însușită de mai multe persoane bombardati mai multe instituții cu adrese formulate prin posta cu confirmare de primire în care prezentati situația reclamată DSP,Politie Locala,Primărie etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parc neingrijit de autoritati mfox mfox Buna ziua si bine v-am gasit. Ma confrunt cu o nemultumire/problema de cca 2 ani. Primaria sectorului 2 sau ADP-ul (nu stiu exact) a construit pe strada ... (vezi toată discuția)
Tomberoane gunoi la intrarea in bloc pitiromania pitiromania Buna ziua, In Bucuresti, sectorul 6, Str Valea Rosie nr 4, bloc 61, a existat dintotdeauna o ghena cu 8 tomberoane ingradita la capatul blocului. Aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la ... Andreea Buta Andreea Buta Buna ziua, Va rog ajutati ma cu un raspuns/parere: locuiesc la bloc, etajul 3 , la etajul 2 sta o dna care are niste pretentii absurde de om nebun.Fetita de ... (vezi toată discuția)