avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 780 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Daca mi-am dat demisia de la un angajator ma pot ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Daca mi-am dat demisia de la un angajator ma pot angaja la acelasi angajator si daca da dupa ce perioada de timp?

Anul trecut in aprilie mi-am dat demisia de la o mare fabrica de autoturisme din Romania. As dori sa ma angajez din nou la aceasta fabrica. Este posibil? Demisia a fost cu acordul partilor fara perioada de preaviz.
Daca vor si ei, nimic nu va impiedica sa semnati un alt contract de munca.
Bună ziua,

Dacă și fostul angajator al dvs. este de acord, puteți încheia un nou contract de muncă fără probleme.
Puteti sa va angakati in ipoteza in care si angajatorul.respectiv dorește acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisia la zi? anelice anelice As dori sa stiu daca pot sa-mi prezint demisia la zi fara preaviz. (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz Mmelanie Mmelanie Am depus demisia fara preaviz la compania unde lucrez din noiembrie. Nu mi s -a dus la cunostinta cand m-am angajat ca contractul va fii pe perioada ... (vezi toată discuția)
Perioada de preaviz Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua Exista vreo solutie [b]legala[/b] pentru a obtine de la un angajat de top management un preaviz mai mare 45 de zile prevazut in Codul Muncii ... (vezi toată discuția)