avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... INTREPRINDERE INDIVIDUALA COD 4789
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

INTREPRINDERE INDIVIDUALA COD 4789

Buna seara.Primaria ne-a adus la cunostinta ca avem dreptul de a suspenda plata taxei de amplasament doar pana pe 15 mai.Eu am anuntat suspendarea activitatii pentru toata luna mai,dreptptr care am trimis documentele pentru a primi indemnizatia cuvenita.Mi s-a spus sa caut un art de lege si sa le aduc la cunostinta referitor la suspendarea activitatii si pe per starii de alerta.Avem drepturi la II pe per starii de alerta?

Alte discuții în legătură

Concediu de cresterea copilului MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am o intrebare in legatura cu indemnizatia ccc. Sunt insarcinata in 9 saptamani, data probabila a nasterii este pe 11.11.2018. Am muncit in ... (vezi toată discuția)
Restructurarea abuziva a postului? yvonne80 yvonne80 Buna ziua, Sunt angajata de 4 ani si 4 luni la SC in cauza, in ultimii 2 ani ocupand postul de director departament. In urma cu o saptamana mi s-a cerut ... (vezi toată discuția)
Drepturile angajatei gravide Monica_1983 Monica_1983 Buna! Am anuntat la servici in scris in urma cu 9 zile ca sunt insarcinata,am adus si o adeverinta medicala si am rugat sefii sa ma ieie in evidenta. Astazi ... (vezi toată discuția)