avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Asociatie de proprietari

Pentru a infiinta Asociatia de proprietari avem nevoie de o serie de documente din partea dezvoltatorului , dar acesta ne amana de pe o zi pe alta de cateva saptamani bune. Putem face ceva dpdv legal sa grabim procesul?
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 12:19, 17 Iunie 2020
Documentele pe care le doriti le puteti obtine foarte usor direct de la autoritatile care le-au emis respectiv serviciile din primaria teritoriala si furnizorii de utilitati=RAJA+enel
Multumim pentru toate raspunsurile. Stiti unde anume in primarie (ce birou) putem face rost de aceste acte?

Adam Grecu a scris:

Da, aveti dreptate - observati un alt topic al @Mada_Strumph prin care ne informeaza ca dezvoltatorul ar mai vrea sa construiasca o mansarda..., dar fara acordul expres al proprietarilor de la ultimul nivel, oricum nu poate demara diligentele in vederea construirii mansardei. Deci din aceasta cauza ii tot amana cu predarea tuturor documentelor, insa intrebarea mea ramane : ce documente mai sunt in "mana" dezvoltatorului?

Da, ii tine in sah daca are nevoie si el de ceva...

Intrebarea este daca nu s-ar putea intelege amiabil...
Poate mai da si el ceva la oameni ca e pandemie si este legal...
Domnu' avocat - este vorba de "Ciocoii vechi si noi"... sau "Brazda ingusta si adanca" si ar mai fi, dar nu-mi permite forumul.
In rest sa fim noi sanatosi !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Sistarea furnizarii de apa rece rodenstock rodenstock Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma lumina intr-o problema grava zic eu. Locuiesc in orasul Cernavoda intr-un bloc de 4 etaje care are 3 ... (vezi toată discuția)
Nu avem asociatie de locatari victorpantea victorpantea Buna ziua, Locuiesc intr-un complex rezidential, si de 10 ani inca nu s-a constituit asociatie de locatari. Problema este ca dezvoltatorul inca detine ... (vezi toată discuția)