avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Termen limita perchezitie informatica?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Termen limita perchezitie informatica?

Buna ziua,

Acum aproximativ o luna si jumatate, mi s-a facut o "vizita" acasa de unde au fost ridicate mai multe medii de stocare + telefoane pentru o perchezitie informatica.Intre timp, la televizor + internet au aparut diverse stiri cum ca cazul ar fi fost rezolvat, deoarece s-a descoperit faptasul.Am sunat de mai multe ori la ipj pentru a cere detalii, dar ultimul raspuns a fost "va cautam noi daca se intampla ceva."
Pot face ceva in cazul acesta?Deoarece lipsa dispozitivelor ridicate incepe sa-mi afecteze rutina zilnica.
Este clar ca pana acum nu s-a efectuat perchezitia informatica, deoarece din cate stiu trebuia sa fiu chemat sa asist la aceasta, dar se pare ca nici nu se grabesc...
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 03:01, 18 Iunie 2020
Daca vreti sa urgentati puteti angaja avocat.
Din cauza pandemiei s-a intarziat.
Sfatul meu este sa mergeti sa consultati un avocat confidential pentru a intelege toate aspectele care va pot interesa.
Ultima modificare: Joi, 18 Iunie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cât durează percheziția informatică a unui telefon, și în ce constă mai exact? Cristina9627 Cristina9627 Buna ziua. Cat dureaza perchezitia informatica a unui telefon si in ce consta mai exact? Va multumesc anticipat. (vezi toată discuția)
Document perchezitie informatica ciurli_si_burli ciurli_si_burli In urma perchezitiei informatice am semnat un raport in care se prezenta continutul gasit. Dupa semnarea acestuia, am asteptat sa mi se inmaneze un exemplar si ... (vezi toată discuția)
Amenintare procuror. 300 suspecti, se poate cere perchezitie la toti ?? ingrtel ingrtel Intr-un dosar penal privind amenintarea unor procurori ... suntem in jur de 300 de suspecti/martori . Va rog sa-mi spuneti in ce conditii ne pot cere ... (vezi toată discuția)