avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Contract agent/asistent asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Contract agent/asistent asigurari

Buna ziua, sunt in discutie cu o firma de brakeraj in asigurari (top 3) dar am fost abordat de alt broker care vrea sa se interpuna, in sensul sa semnez si cu ei un contract, iar contractul cu firma mare sa mearga la ei nu direct la firma de Brokeraj cu care am discutat deja, si in baza caruia am demarat inregistrarea la ANAF. Mi se pare foarte ciudata abordarea lor mai ales ca' imi fluturape la nas ' procente de 70-75% pe care nu le inteleg.Va rog sa-mi spuneti daca este o practica sau fiind incapator in domeniu mi se intinde o 'cursa'? Sa discut cu firma mare si sa le spun de propunerea celorlalti ?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iunie 2020
Iulian2201, utilizator

Alte discuții în legătură

Devenire broker asigurari ContSters184692 ContSters184692 Ce trebuie sa fac sa devin broker in asigurari? Trebuie sa fac contracte cu toate societatile de asigurari? (vezi toată discuția)
Agent asigurari/colaborator mariananitu mariananitu Buna ziua, Am fost de curand la un targ de job-uri unde am depus CV-ul si la o societate de asigurari. Ulterior am fost contactata de ei, spunandu-mi ca imi ... (vezi toată discuția)
Probleme credit refinantare marius271 marius271 Buna ziua , am o problema legata de un credit ( refinantare ) . Am sa incerc sa fiu scurt si la subiect . In urma cu aprox. 5 ani am luat un credit de nevoi ... (vezi toată discuția)