avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... asigurare casei fara a fi propietar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

asigurare casei fara a fi propietar

vreau sa stiu daca pot sa mi asigur casa si bunurile din gospodarie dar am o problema nu am acte de propietate titlu de propietate e pe numele bunicii sotului care e decedata din motive de venituri nu am reusit sa dezbatem mostenirea Daca exista o lege ceva sa fie trecut sotul ca administrator nu stiu un sfat va rog .
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 18:56, 19 Iunie 2020
Asigurarea locuintei se face de catre pe numele proprietarului din acte. Firma de asigurari cere cartea de identitate a proprietarului si actul de propietate la incheierea asigurarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj voluntar pretul acestuia melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema cu impozitul pe terenul agricol eu impreuna cu sotul meu si fata mea locuim in casa parinteasca din partea sotului problema ... (vezi toată discuția)
Succesiuni, mostenirii..... constantin0mihai constantin0mihai Buna ziua, e prima oara care scriu pe acest forum.....daca poate cineva sa ma lamureasca: bunica mea are un contract de cumparare vanzare din 1973 ... (vezi toată discuția)
Succesiuni peste succesiuni mioararadu mioararadu buna ziua am nevoie de un sfat in legatura cu succesiunile facute dupa cei decedati .Astazi am mers sa fac schita casei curtii facute de parintii mei neavand ... (vezi toată discuția)