avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum poți demonstra ca ai capital social daca ai ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum poți demonstra ca ai capital social daca ai închis contul de capital social și te-ai transferat la alta banca

Buna ziua!
Am o mica nelămurire, cand mi-am făcut asociația sportiva a trebuit sa fac un card/cont special pentru capitalul social. Am deschis cont la o banca și am virat 200 de lei, după ce mi-au iesit actele am închis contul și m-am transferat la o alta bancă...cand s-a facut transferul, capitalul social s-a transferat dar a suportat comisioane și nu a ajuns intreaga suma. Problema este ca : acum în loc sa apară capital social 200 de lei la noua banca apar 187 de lei. Pot sa mai deschid un cont cu capital social? Eu cum pot demonstra ca am capital social 200 de lei sau cum pot remedia problema, aveti idee?? Tin sa menționez ca urmeaza sa îmi scot certificatul de identitate sportiva si am nevoie sa demonstrez capitalul social.. multumesc anticipat pt ajutor!
Cel mai recent răspuns: Mariactm , utilizator 14:31, 19 Iunie 2020
Multumesc pentru sfat! Insa cred ca s-a înțeles greșit. Cei de la minister mi-au cerut extras de cont.

george-neagu a scris:

Si in completare a celor scrise mai sus: schimbati de urgenta contabilul si cautati pe cineva care chiar a lucrat contabilitatea pentru asociatii si fundatii.
Daca aveti nevoie sa demonstrati capitalul social adica patrimoniul initial al clubului sportiv tip ong, cereti contabilei sa va faca o balanta pentru finalul lunii precedente celei in care veti depune actele. Nu extras de cont.

As vrea sa o schimb doar ca nu stiu la cine sa apelez.

george-neagu a scris:

Si in completare a celor scrise mai sus: schimbati de urgenta contabilul si cautati pe cineva care chiar a lucrat contabilitatea pentru asociatii si fundatii.
Daca aveti nevoie sa demonstrati capitalul social adica patrimoniul initial al clubului sportiv tip ong, cereti contabilei sa va faca o balanta pentru finalul lunii precedente celei in care veti depune actele. Nu extras de cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare depunere+retragere capital social dona77 dona77 Inregistrarea aportului capitalului social pentru un SRL nou infiintat se face direct in 5121, sau in 5311 (dupa imprumutarea firmei de catre ... (vezi toată discuția)
Inregistrare majorare capital social prin conversia imprumutului herculeroco herculeroco Asociatul unic (persoana juridica straina) al unui srl a acordat un imprumut societatii, iar acum vrea sa il transforme intr-o majorare de capital social. ... (vezi toată discuția)
Capital social sau cont bancar? mirela07 mirela07 V a rog sa-mi da-ti un sfat.Am o nelamurire care pentru unele persoane ar putea fi floare la ureche, dar pentru mine (fara experienta) e un mister.La ... (vezi toată discuția)