avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dauna auto - decontare reparație
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dauna auto - decontare reparație

Bună ziua.
Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto, eu fiind păgubitul. A fost inspectorul de daune la mine acasă, mașina nefiind deplasabila. După efectuarea pozelor mi-a spus ca trebuie sa merg într-un service autorizat pentru reconstatare și diagnoza computerizata din cauza airbag-ului sărit de la șofer. Fiind în criza de timp, as putea merge într-un service autorizat sa îmi repare mașina și apoi sa îmi deconteze factura?
Cel mai recent răspuns: Razvan1405 , utilizator 17:11, 20 Iunie 2020
Va trebui să duceți autoturismul la un service unde se vor constata avariile și se va întocmi un deviz de reparație din care va rezulta costul reparației. Devizul de reparație trebuie aprobat de asigurator. După aprobarea devizului autotursmul poate să intre în reparație.
ing. Ioan Ciobanu
Asta voi face. Trebuie sa fie și inspectorul de fata la efectuarea reconstatarii și a diagnozei, sau pot merge doar eu și apoi sa le trimit devizul? Întreb pentru ca luni duc mașina în service și dumnealui nu poate ajunge. Tot atunci va intra și în reparație.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reconstatare dauna Razvan1405 Razvan1405 Bună seara. Numele meu este Răzvan. Am fost implicat într-o tamponare auto și eu sunt cel păgubit. A fost inspectorul de dauna și a fotografiat ... (vezi toată discuția)
Dosar casco Mihai.Catalin96 Mihai.Catalin96 Buna ziua. Am ajuns la capatul rabdarii, am stat cu masina 2 luni ca sa primesc un accept de intrare in reparatie si ce credeti, ei mi-au dat aprobare pentru ... (vezi toată discuția)
Oferta despagubire rca alinailiescu89 alinailiescu89 Buna ziua. In data de 18.03.2019, sotul a fost implicat intr-un accident in care a fost nevinovat. Soferul vinovat are asigurarea la Generali, asa ca de aici ... (vezi toată discuția)