Nu se fac recomandari pe forum, daca doriti sa angajati un avocat, aveti posibilitatea sa cautati in Tabloul avocatilor din Romania sau in lista consultantilor inscrisi pe forum, in functie de locatia dvs. [ link extern ] www.avocatnet.ro/Consultanti...
Căutați pe google articole din presa în care sunt pomeniți și avocații care au reprezentat partile la CEDO,din punctul meu de vedere sunt foarte puțini avocati specializați cu adevărat In acest domeniu.
Este bine sa stiti ca astfel de plangeri sunt costisitoare deoarece necesita o abordare mult direrita fata de redactarea unei actiuni pe drept national.
Primul pas este sa achitati o consultanta jurdica care necesita in mod obligatoriu studiul hotararilor instantelor si a pieselor dosarului.
Cca 90% din cazuri se resping de avocati dupa consultatia juridica.
Da, sunt respinse dar nu doar ca informe ci si ca inadmisibile.
A cam devenit loterie la CEDO pentru ca sunt si sufocati de plangeri.
Ca si imprevizibilitate se poate observa ca si CCR s-a plans de o solutie CEDO in cazul Kovesi vs. Romania dar totusi a fost corecta solutia Curtii Europene.
CCR face adesea referire la jurisprudenta CEDO in hotararile sale, dar, cu toate acestea, s-a aratat surprinsa si nemultumita de hotararea Curtii de la Strasbourg.
Cedo
stefymindrut
Buna seara,
Va rog,am nevoie de serviciile unui avocat in redactarea unei plângeri catre CEDO. Este vorba de un dosar penal, al tatălui meu- fonduri ... (vezi toată discuția)