avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 395 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Autorizatie pentru inchiderea usii din spate a ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Autorizatie pentru inchiderea usii din spate a blocului?

Buna ziua,
In blocul in care locuiesc cineva si.a facut o camera in incaperea care era de fapt iesirea din spate a blocului marind astfel apartamentul lui, intrebarea este... se poate sa aiba autorizatie? ma gandesc ca acea iesire a fost gandita ca si iesire de urgenta si nu ar avea voie. Iar pt cine se intreaba de ce nu imi vad de treaba mea... este acel vecin pe care nu il suporta nimeni si nu ai voie nici macar sa dai cu aspiratorul ca te trezesti cu el la usa asa, eu unul m.am saturat de nesimtirea lui.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:10, 22 Iunie 2020
Buna ziua,
Depuneti sesizare la primarie, Inspectoratul de stat in constructii-ISC si ISU (Pompieri).
Mulumesc de raspuns. Din cate am inteles, are deja cateva sesizari facute in ultimii ani, intreabarea este daca este posibil sa primeasca aprobare pe inchiderea usii din spate?
Se poate, daca are aprobarea ISU ( in cazul in care acea usa a fost proiectata ca usa de evacuare ).
Presedintele asociatiei ce face, de ce organizeaza o adunare in care sa se discuta situatia domnului si sa luati masuri?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nimeni nu da o asemenea aprobare.
Presedintele as. prop. notifica propriertarul respectiv sa degajeze spatiul respectiv si sa-i de-a destinatia initiala.
La noi, la Iasi, am fost notificat de catre Primarie - prin serv. as. prop. - ca daca avem astfel de situatii sa le semnalam.
Asadar, daca omu' nu se conformeaza, vine primaria, prin inspectorii de specialitate si-l va "stimula" corespunzator.
Poate faceti si cateva fotografii, asa sa fie ...
Succes!
Ghici cine e presedintele... ca la noi in romania asa se face, dupa ce ocupi o functie, incepi sa abuzezi de ea.

Alte discuții în legătură

Buna ! blocul in care locuiesc are 2 cai de acces, de evacuare...intrarea ... Mary pop Mary pop Buna ! Blocul in care locuiesc are 2 cai de acces, de evacuare...intrarea principala si iesirea de urgenta prin spatele blocului.Vecina a carui apartament este ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. in urma ... Disa84 Disa84 Buna ziua! Eu locuiesc la et 3, intr un bloc de 4 etaje. In urma cu 25 de ani, vecinul de deasupra, a venit la parintii mei sa ii intrebe daca ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)
Blocarea ușii din spatele blocului mihamarin mihamarin În urmă cu câteva luni am depus sesizare la ISU, primăria de sector, primăria generală în legătură cu blocarea celei de-a doua uși din spatele ... (vezi toată discuția)