avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat cu handicap accentuat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat cu handicap accentuat

Buna ziua,

urmeaza sa angajez o persoana cu handicap accentuat(diabet 1).Ce pasi trebuie urmati pentru a fi scutit de la.plata impozitului?doar impozitul pe venit este scutit?exista si un plafon?(persoana are peste 50 000 ron pe luna)Multumesc!!!
Ultima modificare: Luni, 22 Iunie 2020
Mihai.Deac, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:58, 22 Iunie 2020
Persoanele cu handicap accentuat au printre drepturi si acela de a fi scutite de la impozitul pe veniturile din salarii şi indemnizaţii de natură salarială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venituri salariale - persoane cu handicap Pannik Pannik Salut. Am si eu o intrebare. Persoanele cu handicap accentuat si grav mai beneficiaza de scutirea la plata impozitului pe venituri salariale ? Stiu ca cf ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac pt o scutire de impozit a unei pes cu handicap anny_marry anny_marry Buna ziua,am un angajat care are handicap grav si cum nu m-am mai intalnit cu situatia asta as dori sa stiu cum trebuie sa procedez,mi-a adus certificatul de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit NeRa88 NeRa88 Buna ziua. Vreau sa va pun niste intrebari si tva rog in masura inc are puteti sa-mi dati un raspuns : Am un certificat de incadrare in grad de handicap la ... (vezi toată discuția)