avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Concediu de studii trecut ca CFS in cartea de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Concediu de studii trecut ca CFS in cartea de munca

Buna ziua. Am terminat facultatea la seral in 1987.In fiecare an in sesiunile de examene,faceam cerere pentru concediu de studii,cite o luna de zile pe an.Timp de 6 ani am luat concediu de studii- 180 zile care in cartea de munca au fost trecute ca CFS.Cu respect va intreb:aceste 180 de zile de concediu de studii, se considera ca vechime in munca,se aduna la anii care trebuie pentru pensie,sau se scad? Doresc sa stiu pentru ca vreau sa ma pensionez anticipat penalizat.Va multumesc.Astept raspuns.
Cu stima,
Marian B.
Ultima modificare: Marți, 23 Iunie 2020
berby, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:57, 23 Iunie 2020
Concediile fara plata se scad din vechimea in munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de studiu ionelamunteanu ionelamunteanu Buna ziua ,as dori sa stiu daca un functionar public angajat la o primarie poate sa beneficieze de concediu de studiu pe perioada sesiunii si a sustinerii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, din 1983 am fost si angajata si urmam la seral cu ... monica.malaimare monica.malaimare Buna ziua, Din 1983 am fost si angajata si urmam la seral cu frecventa o facultate. In sesiuni am avut zile concediu fara plata. Se considera zilele fara plata ... (vezi toată discuția)
Dreptul la concediu de studii platit ContSters195628 ContSters195628 buna ziua, sa mi raspunda si mie cineva, in ce conditii si ce baza legala exista pentru concediu de studii platit si pentru ce perioada pentru sustinerea ... (vezi toată discuția)