bunicul a mostenit un teren agricol, o casa la tara si una la bucuresti prin acceptare de succesiune. erau 3 mostenitori.
apoi a decedat
problema este ca desi nu s-a facut o succesiune ( de care sa stim si noi ) nici cat a trait el, nici ulterior, o verisoara, parte a succesiunii sa terenul in arenda , cu ajutorul angajatilor primariei.
in urma cereri catre primarie cu avocat mi s-a dat un nume al verisoarei bunicului intercalat cu numele proprietarului de teren mort ( mama lor ).
rezultand un nume aiuristic ilie anastasia dobre pitica - adica 2 nume de familie si doua mici...
noi am cerut primariei sa ni se comunice cine si in baza carui act plateste impozitul, inclusiv daca este platit. ni s-a raspuns ca este achitat de verisoara pe numele fals
ce pot sa fac ? as dori sa intru in posesia terenului si apartii de drept din case.
de asemenea aceasta persoana incaseaza arenda fraudulos de 10 ani . nu mai vorbim de ce or fi facut cu casele.
Buna seara,
Inteleg ca aveti un avocat.
Discutati cu el
Daca nu aveti atunci angajati avocat si dezbateti succesiuni solicitand si iesirea din indiviziune.
buna ziua,
am avut. nu a dorit sa continue. terenul de la tara fi scos din indiviziune. dar casele?!
puteti sa-mi dati mai multe detalii?
tot ce stiu esteca succesiunea este blocata, logic. practic tot ce au facut este ilegal.
daca lucrati in domeniuputem colabora.
multumesc