avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bonificatii pt impozit pe 2019
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bonificatii pt impozit pe 2019

Buna ziua!
Doresc sa beneficiez de bonificatiile introduse cu ocazia covid, pentru depunerea declaratiei unice online si plata la termen.

1. Ce sectiune trebuie bifata? Rectificativa capitolul I sau Rectificativa Cap i pentru bonificatii? Sau ambele?

2. Exista in declaratia unica de asemenea si optiunea redata de mine in continuare: "Declaratie pentru aplicarea bonificatiei in cazul contribuabililor care obtin venituri anuale pentru care exista obligatia completarii si depunerii numai a declaratiei prevazuta la art 120 din codul fiscal."
Nu am inteles din codul fiscal art 120 daca eu trebuie sa bifez/completez aceasta sectiune sau nu. La ce se refera?
Ultima modificare: Joi, 25 Iunie 2020
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declaratia unica bonificatie erori nuc23 nuc23 Am depus declaratia unica in 2019, venituri sub salariul minim, cu optiunea sa platesc CASS (sanatatea). Am depus declaratia unica cu venitul estimat pe anul ... (vezi toată discuția)
Respingere aprobare bonificatie pentru plata impozitului pe venit și depunerea declarației prin mijloace electronice Marian Hainagiu Marian Hainagiu Este posibil sa nu-ti fie aprobată bonificatia pt.plata impozitului pe venit și depunerea declarației unice prin mijloace electronice din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Declaratie unica pfi Alina Constantin Alina Constantin Buna ziua, Am SPV-UL activat si dupa nenumarate incercari nereusite de depunere a Declaratiilor Unice ( Rectificativa pentru 2018 si Veniturile Estimate ... (vezi toată discuția)