avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Furt din magazin

Bună seara! Acum ceva timp am furat niște pantaloni dintr un magazin din mall, am fost prinsă si a fost chemată poliția. Mi s-a cerut :numele complet ,adresa si nr de telefon. Am fost pusă sa plateasc pantalonii ( si i Am păstrat).Vreau sa stiu daca apare in cazier. Urgent va rog!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:22, 24 Iunie 2020
Depinde dacă s-a făcut dosar penal.
Cazier nu aveți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am mare nevoie de ajutorul d-voastra Kudos Kudos Bineiteles ca daca nu faceam o porcarie nu aveam nevoie de ajutor...Asadar..sa va zic patania mea.Intr-o seara ma plimbam cu prietena mea si cu inca 2 fete ... (vezi toată discuția)
Buna ziua domnilor avocati. va rog ajutati-ma George Matei Cld George Matei Cld Buna ziua va rog sa ma ajutati. Am furat din magazin o pereche de pantaloni si am fost prins... au chemat politia si mi s au urmat toate procedurile. Eu ... (vezi toată discuția)
Bună seara!am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar ... jdjdisnfjfjfj jdjdisnfjfjfj Bună seara!Am furat de câteva ori dintr un hypermarket dar doar produse mici de câțiva lei, dar am făcut o de mai multe ori.A fost o singura camera care ... (vezi toată discuția)