Buna ziua. Vin si eu cu o problema destul de mare , pe data de 8 aprilie mi-am luat amenda in timpul starii de URGENTA deoarece nu am avut un motiv intemeiat sa ies din casa. Toate bune si frumoase , pana mi-a venit pe 18 iunie , acum cateva zile , o recomamdata de la posta. Sunt 100% sigur ca este amenda , deoarece si prieteniilor mei le-a venit dar ei au ridicat-o. Intrebare: Din cate am inteles acestea se anuleaza ,cum se procedeaza ? Sau nu trebuie sa o iau la cunostinta ? Va multumesc mult , o zi placuta !
Nu se anuleaza automat
Procedura legala de anulat proces verbal de contraventie implica responsabilitatea instantei de judecata
Inainte de a va implica in demersurile pentru anulat PV contraventie in instanta ,contactati persoana specializata care analizand continutul documentului va poate preciza daca se impune contestarea amenzii ,daca aveti sau nu sanse de solutie favorabila
Amenda ratb
rockade
Buna ziua!
Am primit acum 2 zile amenda RATB.Dar am abonament valabil pe care l-am uitat acasa acum 2 zile.Mi s-a recomandat sa contest amenda la judecatorie ... (vezi toată discuția)