avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reforma fiscală 2025-2026: Ghid practic pentru noile obligații fiscale
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... URGENT ! Amenda stare de urgenta contestabila
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

URGENT ! Amenda stare de urgenta contestabila

Buna ziua. Vin si eu cu o problema destul de mare , pe data de 8 aprilie mi-am luat amenda in timpul starii de URGENTA deoarece nu am avut un motiv intemeiat sa ies din casa. Toate bune si frumoase , pana mi-a venit pe 18 iunie , acum cateva zile , o recomamdata de la posta. Sunt 100% sigur ca este amenda , deoarece si prieteniilor mei le-a venit dar ei au ridicat-o. Intrebare: Din cate am inteles acestea se anuleaza ,cum se procedeaza ? Sau nu trebuie sa o iau la cunostinta ? Va multumesc mult , o zi placuta !
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:05, 25 Iunie 2020
Trebuie sa contestați amenda.
Nu se anulează asa pur și simplu ci în baza unui proces cu toate regulile sale.
Si in ce consta aceasta contestare ? Niciodata nu am mai avut de a face cu asa ceva =(

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Trebuie sa contestați amenda.
Nu se anulează asa pur și simplu ci în baza unui proces cu toate regulile sale.

Ar fi bine sa va facă redactarea un avocat deoarece trebuie motivata în fapt și in drept.
Nu se anuleaza automat
Procedura legala de anulat proces verbal de contraventie implica responsabilitatea instantei de judecata
Inainte de a va implica in demersurile pentru anulat PV contraventie in instanta ,contactati persoana specializata care analizand continutul documentului va poate preciza daca se impune contestarea amenzii ,daca aveti sau nu sanse de solutie favorabila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare bani - sanctiuni rovinieta adrian _p adrian _p Buna ziua Am nevoie de niste sfaturi utile pentru rezolvarea urmatoarei probleme: In 2010 societatea la care sunt angajat a fost sanctionata ... (vezi toată discuția)
Amenda politia locala, sunt sanse de succes daca o contest la ... carmenbucur carmenbucur Intr-o seara, orele 21.40 , fiul meu si un grup de tineri, prieteni, in preajma unui bloc vorbeau mai tare, fapt ce a deranjat un locatar, care a sesizat ... (vezi toată discuția)
Amenda ratb rockade rockade Buna ziua! Am primit acum 2 zile amenda RATB.Dar am abonament valabil pe care l-am uitat acasa acum 2 zile.Mi s-a recomandat sa contest amenda la judecatorie ... (vezi toată discuția)