avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Evaluare - conform sau nu?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Evaluare - conform sau nu?

Buna,

As vrea sa stiu care din rezultate se ia in considerare.la inceputul anului am avut evaluarea si am avult calificativul "insuficient" , dupa aceasta, la cateva luni am fost convocata pentru cercetare de necorespundere profesionala unde am iesit ok.As vrea sa stiu daca rezultatul convocarii pentru cercetare de necorespundere profesionala anuleaza rezultatul primei evaluari?Adica acum sunt conform sau am ramas tot cu insuficient?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:53, 17 Decembrie 2009
Evaluarea rezultatelor tale anterioare a fost anulata prin decizia comisiei care va dat oK-ul.
Prin urmare, este gresit acel raspuns dat de catre RU.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evaluare yo_ionela yo_ionela Buna ziua, in urma evaluarii de la inceputul anului superiorii mei directi mi-au acordat calificativul inferior asteptarilor, dupa 4 luni de la aceasta am ... (vezi toată discuția)
Concediere pentru necorespundere lilianan lilianan Buna ziua , E suficienta pentru concedierea unui salariat pentru necorespundere profesionala fisa de evaluare cu calificativul insuficient? pot sa fac ... (vezi toată discuția)
Contractul colectiv de munca yo_ionela yo_ionela Voi fi cercetata pentru necorespundere profesionala in temeiul art 77 alin 3 din CCM.Eu lucrez la o societate comerciala si nu am semnat vreun contract ... (vezi toată discuția)