avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1006 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... EXECUTARE SILITA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

EXECUTARE SILITA

Buna ziua,in luna ianuarie ,sa facut o executare silita,motivul fiind accesul intr-o camera dintr-un imobil a unei persoane care are un drept de abitatie in imobilul unde eu sunt proprietar,la accea data sa incheiat un proces verbal ,prin care sa specificat ca sa facut executarea silita,persoana care a cerut executarea a refuzat sa semneze procesul verbal motivind ca ea vrea in toata casa,azi am primit un mesaj telefonic ,de la executor ,ca pe data de 3 iulie sa stabilit termen pt executaea dreptului de abitatie ,INTREBAREA MEA ESTE.daca sa facut odata executarea ,este legal ca accest executor sa mai vina inca odata sa faca acceasi executare? eu intre timp am incheiat un contract de comodat cu sotul meu ,ce se intampla in accest caz,? va rog ajutor cu sfaturi,este a patra executare care se face ?va multumesc

Alte discuții în legătură

Abuz executor judecatoresc paula38 paula38 Buna ziua,problema mea este urmatoarea in luna ianuarie ,mama mea care are un drept e abitatie asupra imobilului meu proprietate personala dobandit de la ... (vezi toată discuția)
Executarea silita fara somatie paula38 paula38 Buna ziua,situatia mea este urmatoarea,detin un imobil ,iar o persoana are un drept de abitatie pt o camera,nimeni nu locuieste in imobil ,iar eu doresc sa ... (vezi toată discuția)
Executare silita paula38 paula38 Buna ziua ,va rog un sfat este o speta complicata,detin un imobil unde mama mea are un dr de abitatie pt o camera exact asa este specificat in contract,in 2017 ... (vezi toată discuția)